tiistai 30. marraskuuta 2010

Joulukalenteri

Huomenna alkaa joulukuu ja sain vihdoin Prinsessan kalenterin valmiiksi.





Oksat on maalattu valkoiseksi spraymaalilla. Joka päivä oksille ilmestyy yllä näkyviä sydänkoreja, joista löytyy pieniä yllätyksiä, kuten tarroja, suklaata ym. Muutamana päivänä korista saattaa löytyä kartta jota seuraamalla voi löytää jonkin hieman isomman aarteen, jonka tonttu on piilottanut. Aarre saattaa olla esimerkiksi muovailuvahaa. Joskus korista saattaa löytyä "tekemistä" esim. "tänäan tehdään pipareita".

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kuistin valot ja jääkoristeet


Jääkoristeet on tehty leivosvuokiin, niiden sisällä on vadelmia, mustikoita ja mandariininsiivuja.

Talvinen kranssi (pitäisi tehdä uusi)


maanantai 22. marraskuuta 2010

Karkkimökki





Mökki on tehty kartongista, päällystetty lahjapaperilla ja koristeltu glitterillä. Mökin sisälle voi laittaa esim. karkkeja ja on hauska lahja.
Tämä on ensimmäinen tekele näitä ja aikaa kului, mutta harjoitus tekee mestarin.

Omena-kaneli tortut

Tehtiin Prinsessan kanssa omena-kaneli torttuja.


perjantai 19. marraskuuta 2010

Liljoja



Kukat tehty oheisella liljamuotilla. Sokerimassaa.

Pikkukukkia



Kukkaisten muotit näkyvät ylemmässä kuvassa. Sokerimassaa.

Perhoset




Perhoset on tehty kuvissa näkyvällä perhosmuotilla. Saatan vielä maalailla näitä perhosia. Sokerimassaa.

Lepakoita



Lepakot on tehty ensimmäisessä kuvassa näkyvällä lepakkomuotilla. Siskoni on kova Batman-fani, joten näille on jo jonkinlaista käyttöideaa. Sokerimassaa.

Enkelit




Nämä enkelit on tehty kuvissa näkyvällä silikonisella enkelimuotilla. Enkelit eivät ole vielä aivan valmiit, aion niitä vielä todennäköisesti maalailla. Nämä ovat ensimmäiset tekemäni, joten varmaan ovat sen näköisetkin. Sokerimassaa.

Kukkia narsissimuotilla



Eilen testailin uusia leivontatarvikkeitani, nämä kukat on tehty ylemmässä kuvassa näkyvällä narsissimuotilla. Sokerimassaa.

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

SLY13 Marraskuun paketti

Sly:ni lähetti maanantaina minulle e-kortin, että paketti on matkalla ja mukana oli paketin seurantakoodi. Jännityksellä sitä seurasin ja tänään se sitten oli saapunut postiin. Tietenkin malttamattomana kävin sen heti hakemassa ja näin hieno paketti oli!


Paketissa oli:
- 2 pss mantelijauhetta
- pussi mantelirouhetta
- pussi mantelilastuja
- paketti Dr.Oetkerin sokerimassaa (tämä on tarpeen!!)
- pieni raastin (näitä ihailin viime jouluna kovasti Sokoksella)
- pieni enkelikranssi (pidän kovasti enkeleistä)
- Ellen Svinhufvudin kakun resepti ( Kakku on entuudestaan minulle täysin tuntematon ja kokeilen mielelläni kaikkea uutta, joten resepti ilahdutti kovasti!)
- kirje jossa kerrotaan kakun historiaa ja jossa Sly:ni kertoo kuinka kakku tuo hänelle paljn muistoja lapsuudesta ja, että sitä on myös tarjottu hänen kihlajaisissaan ja häissään (tämä tieto liikutti minua kovasti ja toi tipan linssiin).

Kiitos kovasti Sly:lleni upeasta paketista! Reseptiä aion ehdottomasti kokeilla, todennäköisesti Itsenäisyyspäiväksi!

Tilaus

Tänään hain postista joululahjani, eli Ullanunelmista tilatun paketin. Sovimme Miehen kanssa, että hän saa joululahjaksi minulta tilata itselleen tietokoneen osan ja minä taas häneltä tilata itselleni leivontatarvikkeita. Tuo paketti tuli tänään.

tiistai 16. marraskuuta 2010

Muutama kaappi

Saimme muutaman uuden kaapin, tai uuden ja uuden, edesmenneen setäni peruja. Naureskelimme Miehen kanssa, että pian meillä on koti niin täynnä tavaraa, että joudumme taas muuttamaan tilanpuutteen vuoksi. Nyt kun nuo kaapit on saatu pois keskeltä eteisen lattiaa ja paikoilleen, niin eiväthän ne viekkään paljoa tilaa, vaan tuovat jopa jonkinlaista avaruutta, saa koriste-esineet ja kuvat hyllyyn väljästi.Yksi kaappi/hylly -yhdistelmä löysi paikkansa olohuoneesta, yksi eteisestä ja yksi kaappi meidän makkaristamme. Nyt sitten tosin on kyllä vielä kirjat löytämättä paikkansa.

Olohuoneen vitriinikaappi

Tämä hylly löytyy eteisestä

Kirjapinot odottelevat vielä paikkaansa

En ole uskonnollinen ihminen, mutta tällä on minulle paljon tunnearvoa. Isovanhempieni vihkiraamattu.


Pimeän tultua sytytin ulos muutamia kynttilöitä

Ihana Sly:ni lähetti minulle e-postikortilla lähettämänsä paketin seurantatunnuksen, joten olen jännityksellä seurannut paketin matkaa. Odottelen sen olevan perillä huomenna tai viimeistään ylihuomenna!

maanantai 15. marraskuuta 2010

Odotettavaa!!

Tänään oli Sly:ltani tullut e-kortti, että hän on laittanut paketin matkaan. Nyt odotankin sitä sitten innolla!!

Sovittiin myös Miehen kanssa, että saan tilata itselleni jotain leivontatarvikkeita joululahjaksi ja nyt on sitten sekin paketti tulossa. Olo on kuin pikkulapsella jouluaattona!

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Isänpäivä

Tänään vietettiin isänpäivää. Aamulla juhlistettiin kotona meidän perheen kesken ja iltapäivästä minä menin Prinsessan kanssa Mummolaan juhlimaan ja Mies lähti viemään NuortaHerraa takaisin kotiin. Lapset olivat tehneet hienot lahjat ja kortit, NuoriHerra Miehelle ja Prinsessa Papalle.






Onnea kaikille iseille!!

Isänpäiväkakku isälleni / synttärikakku siskolleni



Tämä kakku oli yhtä aikaa kakku isälleni ja siskolleni, joka täytti lauantaina 19 vuotta. Välissä on sankareiden toiveista mansikkahilloa, mansikoita ja mustikoita, päällä sokerimassa levy ja pursotukset kermaa. Reinot ja Converset on tehty sokerimassasta.

Isänpäiväkakku Miehelle



Tämä isänpäiväkakku tuli Miehelleni. Välissä on lakritsa täyte ja päällä olevat koristeet on tehty sokerimassasta. NuoriHerra on kova kalamies, joten siitä tuli idea kalassa olevista nalleista.

perjantai 12. marraskuuta 2010

Nallet ja kalat

Nallet, kalat, onki ja kiviä

Nallet

Kalat

Nämä koristeet on tehty sokerimassasta, ne ovat tulossa isänpäiväkakkuun jonka teen Miehelle. Iso ja pieni nalle ongella.

Reinot




Nämä Reinot on tehty sokerimassasta, hieman samalla tavalla kuin converset, mutta läppä ja kokoamisjärjestys ovat erilaiset. Nämä ovat tulossa sunnuntaina vietettävään isänpäiväkakkuun, kakku tulee isälleni.