torstai 8. toukokuuta 2014

Yllätys, yllätys!


Postaus pitkästä aikaa! Arki on hektistä pienen miehen kanssa ja illalla simahdan jo ennen kymmentä. Väsymykselle on toinenkin oma syynsä. Meille on nimittäin tulossa vauva! Oli kyllä ihan ylläriraskaus mutta iloinen sellainen. Nyt on menossa raskausviikko 13+5 ja laskettu aika on 8.11.-14. Pienelle miehelle ja tulokkaalle tulee siis 1v8kk ikäero. Hieman luonnollisesti hirvittää millaista on meno kahden pienen kanssa, mutta eiköhän siitä selvitä.

Raskaus on tähän mennessä mennyt hyvin. Pahoinvointia on ollut nälän tullessa, närästystä, väsymystä ja erinäisiä jomotuksia. Olokin oireiden suhteen alkaa helpottaa. Mieli on tässä rakkaudessa, edellisiin verrattuna, myllertänyt enemmän ja olen ehtinyt pelätä kaikkea mahdollista keskenmenosta lähtien. Olen jopa onnistunut pohdinnoilla kehittämään itselleni 3 paniikkikohtausta. Np-ultra oli viime viikolla ja koska kaikki oli siellä hyvin, helpottui mieli valtavasti, ehkä uskallan hiljalleen alkaa nauttimaan raskaudesta ja uskoa, että meille on se vauva tulossa. Mutta jos noista oireista voi jotain päätellä, niin meille olisi tulossa tyttö. Sen verran on erilainen viime raskauteen ja samanlainen ensimmäiseen verrattuna. Aika kuitenkin näyttää, eikä sillä sukupuolella loppupelissä ole väliä.

Muutenkin meille kuuluu hyvää, arki rullaa vauhdikkaasti eteenpäin. Jospa sitä saisi itseään niskasta kiinni ja alkaisi postailemaan ahkerammin!