torstai 9. kesäkuuta 2011
Itse tehtyjä sipsejä ja dippiä
- Leikkaa pesdystä perunasta ohuita siivuja (voit kuoria perunat jos haluat, omasta mielestä kuoret antavat makua), luustohöylä tai raastin ovat hyviä apuvälineitä
- Huuhtele perunasiivuista tärkkelys pois
- Kuivaa perunasiivut
- Paista pannulla öljyssä kunnes perunat ovat rapeita ja tummuvat hieman
- Nosta talouspaperin päälle valumaan ja suolaa heti
- Siivut voi paistaa myös uunissa 175 asteessa n. 1-1,5 h (muista öljytä ja suolata), mutta itse onnistuin tällä tavalla vain käräyttämään sipsit
- Dippi on tehty turkkilaiseen jugurttiin, dipistä tulee tällöin paksua ja kermaista
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyviä tuli. Saisko dipistä vielä ohjeet?
VastaaPoistaDippi on ihan vain valmiista dippijauheesta tehty, mutta kermaviilin sijaan on käytetty turkkilaista jugurttia (dipistä tulee paksumpi ja täyteläisempi).
VastaaPoista