tiistai 29. kesäkuuta 2010
Lihaisa macaroni and cheese
- Keitä pussillinen makaronia
- Ruskista 400g jauhelihaa sipulin ja valkosipulin kanssa
- Tee juustokastike:
- sulata kattilassa rasvaa ja lisää joukkoon jauhoja, kypsennä hieman, älä ruskista
- lisää joukkoon maitoa, kiehauta, niin että kastike paksuuntuu, suurusta tarvittaessa
- lisää kastikkeen joukkoon juustoraastetta n. 200-300 g
- mausta: suola, cayennepippuri, chilipippuri
- Sekoita keitetyt makaronit, ruskistettu jauheliha + sipuli ja juustokastike keskenään
- Kaada seos voideltuun vuokaan ja ripottele juustoraastetta päälle kuorutteeksi
- Paista uunissa 225 asteessa n. 10-15 min
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.