torstai 9. syyskuuta 2010

Pitsa


Pohja:
2 dl vettä
2tl (n.0,5 pss) kuivahiivaa
1 tl siirappia
0,5 tl suolaa
n. 5 dl durumvehnäjauhoja
loraus öljyä

- liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen
- lisää siirappi ja sekoita se hiiva-vesi seokseen
- lisää suola
- lisää jauhoja kunnes taikina alkaa irrota kulhon pohjasta
- lisää hieman öljyä ja vaivaa taikinaan
- anna kohota n. 10-15 min

- kaulitse taikina suoraan leivinpaperille
- lisää haluamasi täytteet (meillä: jauheliha, kinkku, sipuli, ananas, juusto, oregano, pohjalla ketsuppia*)
- paista 225 asteisessa uunissa n. 10-15 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.