Täyte:
400 g jauhelihaa
40 g tex mex -mausteseosta
1 prk tomaattimurskaa
1 dl kermaa
200 g maissia
1 punainen paprika
- paista jauheliha ja mausta tex mex -mausteella
- lisää tomaattimurska ja kerma
- anna hautua ja pilko sillä aikaa paprika pieniksi paloiksi
- lisää maissi ja paprika ja jätä täyte jäähtymään
- Pohja on valmista Sunnuntai-piirakkapohjaa suoraan pakaste altaasta. Helppo käyttää ja makukin on hyvä!
- täytteen jäähtyessä kauli pohja ja painele se piirakkavuokaan (itse kokeilin irtopohjavuokaan ja tuloksena totesin piirakkavuoan olevan parempi)
- kaada täyte pohjan päälle ja ripottele päälle juustoraastetta (voit tehdä munamaidon sitomaan täytettä, mikäli piirakkavuoan vetoisuus riittää)
- paista 175 asteessa 1h ajan
- tarjoile raikkaan salaatin ja maissilastujen kera
Tämä on varmasti tooosi hyvää! :>
VastaaPoistaTämän tyylistä on meillä joskus kokeiltu. Nam!
VastaaPoistaKieltämättä on hyvää, vaikka itse sanonkin! :) tomaattimurskan tilalla kannattaa kokeilla paseerattua tomaattia, niin ei ehkä tule niin vetistä. Parasta se on kun antaa jäähtyä kunnolla ja kaikki aineet asettuvat ja piirakka tiivistyy.
VastaaPoista