torstai 5. elokuuta 2010

Pasteijat


Jauheliha-riisi pasteijat

Tarvitset:
* Lehtitaikina levyjä 2 pkt
* 400 g jauhelihaa
* 1 sipuli
* 2,5 dl keittämätöntä riisiä

- Ota lehtitaikina sulamaan
- Keitä riisi (6 dl vettä, 2,5 dl riisiä) ja mausta keitinvesi kasvisliemikuutiolla niin riisi saa siitä jo makua
- Paista jauheliha ja 1 pilkottu sipuli
- Sekoita paistettu jauheliha, sipuli ja keitetty riisi keskenään, mausta makusi mukaan
- Leikkaa lehtitaikinalevyt puoliksi, siten, että niistä tulee 2 neliötä/levy
- Laita jauheliha-riisi seosta n. 1- 1,5 rkl neliön päälle ja taita kulmasta kulmaan, painele reunoja, jotta levy pysyy kiinni
- Voitele kananmunalla ennen uuniinlaittoa
- Paista 225 asteessa n. 10-15 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.