keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Sly13 tammikuun paketti


Eilen pääsin viimein hakemaan tämän kierroksen viimeisen sly-paketin postista. Ihana paketti olikin! Sieltä löytyi:
- Helin-keiju kakkuvuoka
- kauniita muffinivuokia
- enkelikranssi
- kortti

Prinsessa oli mukana avaamassa pakettia ja sisällön nähdessään ilmoittikin heti, että hänen seuraavilla synttäreillään on Helinä-kakku ja muffineja näissä vuoissa. Eli oikein mieluinen paketti oli! Teemanahan oli kierrätys, joten slylleni tarpeeton oli meille helmi! Tämän paketin mukana paljastui myös, että slyna:ni oli häärinyt Taikakokki. Kiitoksia ihanasta kierroksesta ja hienoista paketeista!

5 kommenttia:

 1. Kiva paketti :) Tämä SLY on pyörinyt mulla mielessä jo kauemman aikaa, mutta vielä en oo uskaltanut mukaan :D Ehkä joskus.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että vuoalle on jo käyttöä tiedossa :-) Minulla on tosiaan vain poikia ja voitin tuon vuoan arvonnassa. Käyttöä ei ole ollut ja kaunis vuoka olisi minulla mennyt vain hukkaan.
  Kiitos sinulle kierroksesta! Saanhan lisätä sinut seurattaviini, jotta muistan käydä kurkkimassa kuulumisia?
  Terveisiä Prinsessalle!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vielä Taikakokki kierroksesta! Paketit oli todella mieluisia! :) Ja kyllä saa lisätä seurattaviin! :)

  St.Brgitten: Oli kyllä kiva paketti! Rohkeasti vaan jollekkin kierrokselle mukaan, SLY on hauska juttu. :) Iteltä jää seuraava kierros väliin, mutta täytyy katsoa jos sitten 15. kierrokselle taas lähtisi. :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ihan hirveen utelias, mutta mikä tuo sly juttu on? :O :)

  VastaaPoista
 5. Sly on Salainen Leivonta Ystävä. Kierros kestää aina 3 kk ja joka kuukausi lähetetään salaiselle leivonta ystävälle leivontaan liittyvä teeman mukainen paketti. Tämä salainen ystävä paljastuu aina sitten viimeisen paketin yhteydessä. Hauska leikki, kannattaa kokeilla. :) Nyt on alkaa kierros 14, jonne ei enää pääse mukaan, mutta parin kk päästä pääsee ilmottautumaan kierrokselle 15. Kierros 13 blogi: http://sly13.vuodatus.net/ ja kierros 14 blogi: http://sly14.vuodatus.net/

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.