maanantai 12. syyskuuta 2011

SLY16 syyskuun paketti


Tänään oli postilaatikkoon ilmestynyt lappunen, jotta postissa olisi minulle paketti, joten heti lähdin Prinsessan kanssa pyörällä sitä hakemaan. Matkalla pysähdyttiin tytön kanssa leikkipuistoon, joten paketti oli pakko avata jo siinä puiston penkillä. Paketista löytyi:

- Paketti pursotinpusseja ja 3 tyllaa (nämä tulevat tosiaan todella tarpeeseen!)
- Pussi valmista cookiemixiä (en olekkaan ennen kokeillut vaikka monesti kaupassa katsonut, menee kokeiluun varmasti viimeistään sunnuntaina)
- Valkosuklaalevy (tarvitaan kyllä!)
- Kuivahiivaa (aina tarpeen)
- Pieni pussi Herbamarea (kuin myös aina tarpeen)
- Prinsessalle pikku paketti, jossa oli kukkavihko ja kynä, sekä kukka-avaimenperä (neiti oli aivan innoissaan pikkupaketistaan ja ryhtyikin heti harjoittelemaan kirjaimien tekoa vihkoon)
- Kaunis kortti (oliko itsetehty? oikein ihana kortti!!)

Tälle viikolle riittää tekemistä sillä Prinsessa täyttää lauantaina 6v.  ja perjantaina meillä onkin sitten lauma tyttöjä synttäreitä juhlistamassa ja sunnuntaiksi lupasin tehdä tuttavaperheen vauvan ristiäiskakun. Eli tämän paketin sisältö todella tulee tarpeen ja taidankin sunnuntaina tehdä illaksi noita keksejä, sytyttää sen kynttilän ja nauttia kupin teetä. Joten iso kiitos slylleni ihanasta paketista!!

4 kommenttia:

 1. Hui, meinasin jo paljastaa itseni kun kommenttia rupesain kirjoittamaan ;) Kiva että pidit paketista. Ostin itsellennikin tuollaisen Pursotus setin oli niin kiva, vaikka tylliä ja puseeja kyllä löytyy jo. Ja kyllä kortti oli jälleen itse tehty...nyt siis jännäämään sitä viimeistä pakettia. Muutama ajatus siihen jo on...Oikein ihanaa synttäriä Prinsessalle ( pakettihan tuli hyvään aikaan, vähän niin kuin ainkainen synttäri lahja =) t.Sly

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin sait=) Pitäisi vielä joskus itsekin rohkaistua osallistumaan tuohon!

  VastaaPoista
 3. Makeaa nimipäivää kirjoittajalle !

  www.nami-hiiri.com

  VastaaPoista
 4. St. Brigitten: Kannattaa rohkaistua, on mukavaa! :)

  nami-hiiri: Kiitos ja kumarrus! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.