lauantai 5. marraskuuta 2011
Halloween-kakku
Kakkupohja on tehty mokkapalataikinasta.
Välissä MilkyWay-vaahtoa:
0,5 dl kuohukermaa
2-4 MilkyWay patukkaa
- mittaa kerma kattilaan
- pilko joukkoo patukat
- anna kuumeta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen kunnes patukat ovat sulaneet kokonaan
- jäähdytä
- vatkaa 2 dl kermaa ja sekoita jäähtynyt patukka-seos kermavaahdon joukkoon
- älä lisää kermavaahtoon sokeria, sillä patukka-seos on aika makeaa
- anna levätä jääkaapissa 15-20 min ja täytä sitten kakku
- vaahdon joukkoo voi pilkkoa lisää suklaata
Kakun päällä vihreää sokerimassaa. Koristeet ovat myös sokerimassaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kuulostaa namilta kakulta :P Meillä ei tuota Halloweenia mitenkään vietetä taikka huomioida, mutta onneks kohta on isänpäivä niin voi herkutella taas hyvällä omatunnolla...hahaa :)
VastaaPoistaoli kyllä ihan hyvää! Meilläkään ei aiemmin ole tuota Halloweeniä vietetty, mutta viime vuonna lupasin tytölle et tänä vuonna juhlitaan ja nyt tuli juhlittua. :) Ensi viikolla kyllä saa taas juhlia. :D
VastaaPoistaTunnustusta blogissani...:)
VastaaPoistaKiitos onnitteluista :)
VastaaPoistaVarmaan on ainakin lapsille kelvannut tuo kakku :) tosi hieno!
Me tehtiin aikanaan hautakivikakku ja hämähäkinseittimuffinsseja talouskoulussa, mutta muuten ei ole kyllä tullut Halloweenia vietettyä. Toisaalta se olisi kyllä ihan hauska juhla vietettäväksi, kun on niin valtavat mahdollisuudet koristella herkkuja ja paikkoja lukemattomilla eri tavoilla.
Nam! Milkyway-täyte kuulostaa herkulliselta! :-)
VastaaPoistaOn kyllä hyvää, mutta myös aika makeaa. :)
VastaaPoista