tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kirjoja ja askartelua

Olen lukutoukka. Rakastan kirjoja ja lukemista, etenkin fantasiakirjallisuutta. Tilasinpa itselleni sitten taas kirjoja, tällä kertaa ihan klassikkokirjoja, nimittäin J.R.R. Tolkienin The Lord Of The Rings 1,2, ja 3, sekä The Hobbit. Valtaosa kirjoista joita luen ovat englanniksi, jotenkin koen helpommaksi ja paremmaksi lukukokemukseksi sen, että luen ne englanniksi. Nykyisin monet kirjat löytyvät e-kirjana ja ne voisi lukea tietokoneelta. Minulla pitää kuitenkin olla oikea kirja. Pidän kirjojen tuoksusta ja tunnusta, siitä kun voin käätää sivuja ja pitää kirjaa kädessäni. Toisekseen, silmäni väsyisivät hyvin nopeasti, jos lukisin kirjaa koneelta (saatan helposti lukea usean tunnin putkeen). Mies kuuntelee paljon audiokirjoja, pötköttää sängyssä ja kuuntelee. Itse en taasen pystyisi keskittymään kuunteluun tarpeeksi ja ajatukseni lähtisivät kiertämään. Siksi Kirja.Minulla on (tänäänkin) töissä iltavuoro, joten ehdimme Prinsessan kanssa touhuta kotona puolille päivin. Tämä aamu on sujunut paperisilpun, liiman ja vesivärien keskellä. Tyttö rakastaa askartelua ja piirtämistä yli kaiken ja tänä aamuna meille valmistui neidn näppärissä sormissa (ja äidin avustamana) akvaario.Luomus on tehty pahvilaatikkoon. Pohjahiekka on vesiväreillä maalattu, vesi on silkkipaperia, kalat kartonkia ja "vesiheinä" on tehty tyhjästä wc-paperirullasta ja silkkipaperista. Prinsessa aikoo tehdä akvaarioonsa vielä hieman lisää kaloja, vesiheinää ja askarrella kaloille oman linnan jonne piiloutua.

2 kommenttia:

  1. Ehkä on sulle jo tuttu, mutta suosittelen seuraavaksi luettaviksi Neil Gaimanin kirjoja. American gods on erihyvä. Muut myös. Mutta ehkä olet jo lukenut ne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole minulle tämä tuttu, mutta kiitos vinkkauksesta, otan ehdottomasti lukulistalle! Vaikutti mielenkiintoiselle, kun otin hieman selvää asiasta. :)

      Poista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.