sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kuulumisia


Heipä hei pitkästä aikaa! Ei olekkaan tullut päivitettyä pitkään aikaan. Tuntuu, ettei ole vain ollut asiaa ja jaksamista. No, onhan sitä kuitenkin jotain asiaa. Nyt mennään raskausviikolla 36+0, eli tasan 4 viikkoa laskettuun aikaan, alkaa jännittää! Prinsessa syntyi 4 päivää ennen laskettua aikaa, vähän toivon, että tämäkin syntyisi! Mahaa alkaa siis jo olla, kuten kuvasta näkyy ja tiellähän tuo on. Selkää kolottaa herkästi, kumartuminen on vaikeaa ja hengästyn äkkiä. Pieni on välillä kova jumppaamaan, mutta pitää myös hiljaisia päiviä. Maanantaina (28.1.) jäin äitiyslomalle ja pesää on kyllä rakennettu. On tullut siivottua kaappeja ja komeroita ahkerasti. Suurin työ oli kuitenkin Prinsessan huoneessa, jonka hyvin perusteelliseen koluamiseen meni 5,5 tuntia ja roskiin lähti 12 pussia roskia!

Pikkuiselle alkaa kaikki kamppeet olla kasassa. Tänään saatiin pinnasänky, vaunut ovat vielä vanhempieni luona (olivat siellä säilytyksessä ja pestävänä kun ovat Prinsessan jäljiltä), vaatteet on kaapissa silitettynä, turvakaukalo ja hoitopöytä odottavat käyttäjäänsä. Vielä pitäisi vaipat, tuttipulloa ym. pientä tarviketta hankkia ja makuuhuone järjestää loppuun niin saa pikkuinen tulla. Toki pitää vielä se sairaalakassikin pakata!

Prinsessa odottaa jo kovasti ja suukottelee ja juttelee vatsalle. NuoriHerrakin odottaa innolla, vaikka ei sitä oikein tahdo näyttää, alkaa herralle jo teini-ikä olla tulossa. Rakas Mieheni jännittää ja odottaa kovasti, taitaa jopa jännittää enemmän kuin minä. Ihania ovat nämä perheeni jäsenet.

Jahka saadaan kaikki kamppeet lopullisesti paikoilleen niin taidan tehdä "pesänrakennus postauksen", jos vaan ehdin ennen pienen syntymää!

Tässä vielä toinen kuva, jossa mielestäni vatsa näyttää vielä isommalta! Kuva otettu rv 35+5

3 kommenttia:

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.