torstai 12. syyskuuta 2013

Pepsodent White Now Gold

Olen buzzador, eli Buzzadorin järjestämien erilaisten kamppanjoitten kautta pääsen tutustumaan erinäisiin tuotteisiin ja sitten kertomaan niistä mielipiteitäni ystäville, tutuille, sukulaisille jne, niin kasvotusten kuin internetissäkin. Nyt pääsin tutustumaan Pepsodent White Now Gold tuotteeseen.


Pepsodent White Now Gold on uusi hammastahna jossa on kolminkertainen määrä** blue light-ainesosaa ja joka antaa valkoisemman hymyn heti ensimmäisestä harjauksesta.
  • Pepsodent White Now Gold sisältää mullistavan blue light-teknologian joka on hellävarainen kiilteelle ja antaa heti valkoisemmat hampaat
  • Säännöllisesti käytettynä Pepsodent White Now Gold hammastahna poistaa myös tummentumia hampaan pinnalta
  • Tuote antaa normaalin fluorihammastahnan suojan ja soveltuu päivittäin käytettäväksi
  • Raikkaan makuinen
Tiedot tuotteesta: Pepsodent White Now Gold

Testailin tuotetta itse kotona ja kerroin tuotteesta ystäville ja sukulaisille, sekä jaoin pieniä näytteitä. Oma mielipiteeni Pepsodent White now Gold:sta oli hyvin positiivinen! Tuote raikasti hengityksen ja olo oli raikas pitkään. Tuotteella pitäisi olla hampaita valkaiseva vaikutus ja kyllä ainakin omasta mielestäni hampaani tuntuvat hieman valkeammilta kuin aikaisemmin. Suosittelen mielelläni tuotetta kaikille, kannattaa lähteä rohkeasti kokeilemaan!

Perheemme pienimmäinenkin pääsi hieman tuotteeseen tutustumaan:Pojalla on yksi hammas ja tässä pestään hammasta ensimmäistä kertaa. Mainittakoon kyllä, että vauva ei tahnaa käyttänyt, mutta purkki oli hänestä hyvin mielenkiintoinen. Mitä iloa onkaan kun pieni lapsi pääsee tutustumaan asioihin ensimmäistä kertaa! Voi sitä tunnetta, mikä vanhemman rinnassa leimahtaa lapsen ensikokemuksen tuomasta riemusta! 
#pepsodentwhitenowgoldsuomi #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.