keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kakkusten suunnittelua

Mies täyttää tässä kuussa vuosia ja kovasti on kakku pohdinnassa. Toiveena oli jotain toffeista tai lakritsista. Väliin mietin lakritsikermaa ja päälle meinaan kokeilla Kinuskikissan toffeekuorutetta. Koristeet vain ovat vielä aivan hakusessa, minkäänlaista ideaa ei ole vielä syntynyt, joten ideoita otetaan vastaan!!

Allekirjoittaneellakin on ensi kuussa (25.8.) synttärit ja täytän 27, tunnen itseni vanhaksi. Tottakai meinaan tehdä itselleni kakun, mutta mitä tekisi, siinäpä pulma?! Syyskuussa sitten on taasen Prinsessan 6-vuotis synttärit ja hällä on ollut toiveena Helinä-keijukakku ja Barbi-kakku ja Prinsessa-kakku... Saapi nähdä mikä se sitten loppujen lopuksi tulee olemaan.

Näitä kakkuja pohtiessa taas törmäsin siihen ajatukseen, että mielestäni minulla ei ole tarpeeksi leivontavälineitä. :D Haaveilen pyörivästä kakkulautasesta, kunnon pursotusvälineistä kuten isosta tähtityllasta ja spagettityllasta ja pursotinpusseista. Mietin erilaisia muffinivuokia ja muffini-koristepapereita ja muffinitelinettä. Ja kaikenlaista monenmoista muuta. Ehkä sitten kun voitan lotossa.. ;) Tosin ensin täytyy lotota.

3 kommenttia:

  1. Voi kuule, täällä haaveillaan siitä, että olis edes se pursotin...Vielä on käytössä ihan vaan pakastepussit, joihin kulmaan reikä :D No josko syksyllä sais kunnon välineitä :)

    VastaaPoista
  2. Juu, mie käytän myös noita pakastepusseja... sillä tarviiskin ihan kunnon pusseja. Ja mun tyllat on kaikki sen verran pieniä ja huonoja, et tarviis uusia ja kunnollisia.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkeistä! =) t.SLY

    VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.