perjantai 9. maaliskuuta 2012

Reiät korviin

Hei pitkästä aikaa! Meillä on elämä mennyt uomiaan ja kummempia ei ole tapahtunut, siitä jonkinmoinen bloggaustauko, vähän kevätväsymystä ilmassa.

Meillä oli tänään jännä päivä. Prinsessalle lupasin, että kun täyttää 6, voidaan käydä ottamassa tytölle reiät korviin jos hän vain uskaltaa ja haluaa. Tuolloin synttäreiden aikaan ei reikiä kuitenkaan käyty hakemassa, jännitti vielä sen verran tyttöä. Nyt sitten viime viikolla kun kävimme neidin kanssa elokuvissa katsomassa Saapasjalkakissan oman elokuvan (oli muuten hyvä!), tyttö päätti että hän nyt ne reiät haluaa. Tänään sitten käytiin reiät laittamassa.


Lävistyliikkeissä ei suostuttu tekemään reikiä alle 13 vuotiaille, joten kultasepänliikeessä napit ammuttin korviin. Tyttö kovasti reikiä halusi ja odotti, itsellekkin on reiät ampumalla tehty (tiedän kyllä, ettei se ole "oikea tapa lävistää", kuten rakas veljeni muistuttaa)  joten ne käytiin sitten hakemassa. Tyttö oli todella reipas, yllätti äidinkin rohkeudellaan ja reippaudellaan, eikä inahtanutkaan reikiä laitettaessa. On mun pikkuinen jo iso.

Tässä vielä kuva muutama viikko sitten tekemistäni suklaasydänmuffineista nougatkuorutteella.

Ja minä itse...

2 kommenttia:

  1. Aijai, kun on herkullisen näköisiä muffineita! Mitä kuorrutukseen tuli? :)

    VastaaPoista
  2. Kuorrutukseen tuli 3dl kuohukermaa ja 3 kpl Maraboun doubbelnougat patukoita. :) Ohje on Pullahiireltä: http://pullahiiri.com/blog/3162743/mokkamuffinssit-nougatkuorrutteella/

    VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.