torstai 1. maaliskuuta 2012

Vuoden mutsi -award


Sain St.Brigitteniltä Kotiäitinä Napapiirillä -blogista Vuoden mutsi -tunnustuksen. Kiitos!

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun... olen saanut tuon kovakalloisen pikkuneitini mieleen iskostumaan jonkun säännön, eikä asiasta tarvitse enää tapella.

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... No jaa, mikähän se ei olisi haasteellista kun lasten kasvatuksesta on kyse. Teet mitä vaan, niin jonkun mielestä se on oikein ja toisen mielestä väärin, äiti on toiselle äidille susi ja niin pois päin.. Mutta ajatellen tuota neitokaista ja mikä hänen kanssaan on haasteellisinta, niin on varmaan se, että mietin päivittäin onko ratkaisi pitää lasta vahingoittava isä pois lapsen elämästä kun lapsi sitä isää kuitenkin kaipaa kamalasti. Kun luettelen itselleni syyt ratkaisuun, niin päädyn kyllä siihen, että se oli oikea ratkaisu, mutta ei se asian vaikeutta helpota. Jonain konkreettisena haastavana asiana voisi sanoa neitini jääräpäisyyden ja temperamentin.

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... sanoo, että "äiti olet kaunis", vaikka olisi hiukset pystyssä ja ihan väsynyt illalla.

4. Kello 12 yöllä olen yleensä... menossa nukkumaan, katson vielä jotain sarjaa tai luen kirjaa, yleisimmin kyllä menossa nukkumaan.

5.  Kello 8 aamulla olen yleensä.. tulossa suihkusta ja vielä hieman töttöröö.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että... toivon, että hän joskus kasvaa aikuiseksi ja ymmärtää mitä on teoillaan lapselle tehnyt.

7.  Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... en olisi voinut parempaa äitiä toivoa ja rakastan ja arvostan häntä hyvin paljon.

8.  Viimeksi kiroilin, kun... hmm, enpä kyllä muista. Yleensä niitä ärräpäitä pääsee kun kolautan itseni johonkin, niin että sattuu kunnolla. Tai kun todella hermostun (mikä tapahtuu suhteellisen harvoin, minulla aika pitkä pinna).

9.  En ole koskaan osannut... mitähän tällä tarkoitetaan, osannut mitä missä asiassa? En ole koskaan osannut oikein sanoa "ei".

10.  Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on... Kyhnyttää oman rakkaan kainalossa ja katsoa jotain hyvää elokuvaa tai uppoutua hyvään kirjaan.

En jaa tätä erikoisemmin eteenpäin, jokainen äiti-ihminen voi tämän tästä itselleen ottaa.

2 kommenttia:

  1. ihana kun teit :) ja varmasti ratkaisu oli oikea, "isättömyyteen" tottuu (voin kokemuksesta sanoa) ja onneksi teidän neidillä on kuitenkin joku isähahmo uudesta puolisostasi:) sain sähköpostisi ja ilman muuta pääset lukijaksi, kutsu tulee viikonlopun aikana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset rohkaisusta! :) Ja isähahmoja onneksi on ympärillä isäpuolessa, papassa, enossa, isoenossa jne. :) Ja kiitokset, että pääsen lukijaksi, kiva juttu! :)

      Poista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.