maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kohta kolmiviikkoinen


Meillä arki rullaa vahvasti vauvan ympärillä. Poika on syömässä vähän väliä ja kasvaakin kovaa vauhtia. Yöllä Pikku A syö tällä hetkellä n. 2-3h välein, päivällä tiheämmin. Sosiaalinen ja rauhallinen poika on edelleen, katselee ympärilleen, viihtyy paljon sylissä mutta köllöttelee myös mielellään sitterissä tai leikkimatolla katsellen ympärilleen.

Eilen olimme viettämässä siskoni tytön ristiäisiä. Minä toimin sylikummina ja tyttö sai kauniin nimen. Sellainen hieno asia taahtui myös, että Prinsessan isä soitti ja tyttö sai puhua hänen kanssaa ensi kerran 4 vuoteen. Oli kyllä niiiiiin onnellinen neiti meillä. Toivotaan, että asiat menevät eteenpäin ja tyttö saisi isänsä takaisin elämäänsä.


Vaunuilemassa käytiin heti viime keskiviikkona kun pieni mies täytti 2 viikkoa. Keli oli kyllä karmea tiheän lumisateen vuoksi, mutta olin päättänyt, että vihdoin kun ulos päästään niin sinne mennään. Mukavaa oli kyllä lenkkeillä vaunujen kanssa, vietiin samalla Prinsessa kouluun ja innokas isosiskohan työnsi mielellään veikkaa vaunuissa. Sen jälkeen ollaan käyty vaunuilemassa pari kertaa, ja viimeistään ylihuomenna pojan täyttäessä 3 viikkoa mennään taas.


Prinsessa on aivan onnessaan veljestä ja haluaa auttaa hoitamisessa ja pitää pientä sylissä joka päivä. Ja toki yksi lempi jutuista on poseerata veikan kanssa kameralle.

1 kommentti:

  1. Ihana suloinen vauva =) Jaksamisia vauvan kanssa ja hyvää tulevaa pääsiäistä

    VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.