keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Viikon vanha!

Isosiskon ottama kuva äidistä ja vauvasta

Meidän pieni mies on jo viikon vanha! Aika tuntuu menevän niin äkkiä. Ruokahalu pienellä on kova, kerralla syödään n.3 10min pätkää, välillä siis pitää röyhtäistä ja sitten tankataan taas. Yöllä poju syö keskimäärin 3 kertaa 2-3 tunnin välein ja unta jatketaan heti syötyä. Nyt poika jaksaa jo hieman valvoskellakin, päivän mittaan herra on hereillä 2-3 krt n. 1-1,5h kerralla. Pahemmin ei vauva itkeskele, hieman parkaisee kun asiaa on ja se jääkin sitten siihen. Kyllä jännittää, jatkuuko asiat näin leppoisina hänen kanssaan vai mitä tuo paivät tullessaan, mutta tulee niin kuin tulee, ihana hän on joka tapauksessa.

Äidin rakkaat <3>
Prinsessa ja NuoriHerra ovat aivan innoissaan veljestä. Ison pojan piti lähteä jo kotiin loman loputtua, mutta kuvia laitetaan hänelle usein. Prinsessa on mielellään auttamassa vauvan hoidossa ja haluaa pitää veljeä sylissä aina kun mahdollista. Pientä mustasukkaisuutta tytöllä on ollut, mutta siitä saatiin keskusteltua ja asia helpotti. 
Lumiukko
Ulkoiltu ei vielä olla, vasta viikon päästä kun vauva on 2 viikkoa vanha. En kyllä malttaisi odottaa, on jo kova halu päästä työntämään pientä vaunuissa ja nauttimaan ulkoilmasta. Pari kertaa olen kyllä käynyt kaupassa pojan ollessa isän kanssa kotona. Aika hyvin tämä arki kyllä jo luistaa, mutta onhan se vielä silti totuttelua ja toisiimme tutustumista, vauvan tuoksusta nauttimista.

Omat tunteet menee vuoristorataa, enemmän olen mielestäni hormonaalinen nyt kuin raskaana ollessani. Kovin paljoa ei siihen tarvita, että itku pääsee, tänäänkin pillitin ihan vaan koska vauva on suloinen. Raskauskilot ovat milti kokonaan karisseet, sunnuntaina oli enää 2kg lähtöpainoon. Siitä on sitten tarkoitus jatkaa painon pudotusta, sitähän yritin kun raskaaksi tulin ja se sitten jäi silloin kesken raskauden takia.

Pojalle on nimikin ollut valmiina jo ennen syntymää. Nimenantojuhlan ajankohtaa ei ole vielä päätetty, mutta se on hieman keväämmällä joka tapauksessa. Kutsutaan häntä täällä blogissa ainakin nyt toistaiseksi Pikku A:ksi.

1 kommentti:

  1. Oi ihanuus, lutunen kuin mikä!
    Tuo vaihe on aivan ihanaa, kun orastavan kasvun huomaa joka päivä!

    Paljon iloa ja onnea kasvumatkaan :D !

    VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.