sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pieni mies 9kk ja kuulumisia


Aika menee vikkelään! Meillä on viime kuukausi ollut yhtä hulinaa ja stressiä. Pikku A on jo 9kk vanha, hullulta tuntuu, sillä vastahan hän oli aivan pieni käärö. Hampaita pojalla on nyt 5 ja niillä on aina kiva puraista. Hän konttaa kovaa vauhtia ja kaikki kiinnostaa. Seisomaan on noustu jo pitkään ja ilman tukea seisominenkin luonnistuu jo hyvin, tukien varassa on myös kävelty jo hyvän aikaa. Nyt on ihan viikon sisällä poika alkanut ottaa askelia tuetta ja nyt pääseekin jo kymmenkunta askelta kerralla. Meillä kävellään jouluna, sanokaa mun sanoneen. Tavuja tulee ja silloin tällöin tuntuu tulevan "äiti" tai jotain vastaavaa, mutta eipä niitä sanoja oikein vielä tule. Pulkkailemassa on käyty muutamat kerrat kun on hieman lunta ollut, pieni mies on ollut onnesta ja innosta soikeana!

Oman stressinsä on arkeen tuonut se, kun olemme hakenee isompaa asuntoa. Sellainen sitten saatiin, varmistui muutama viikko sitten. Nyt ollaan sitten kovasti pakkailtu ja käyty tavaroita läpi, huomenna muutetaan! Uudessa kodissa on enemmän tilaa, yksi huone enemmän, oma sauna ja kodinhoitohuone. Näillä puheilla suuntaankin pakkaamaan muutamia viimeisiä tavaroita, niin päästään heti aamulla aloittamaan muuttopuuhat, ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Teillä ei taida enää mahtua se äitiyspakkauksen haalari? ;) Mä toivon et me mentäis sillä vielä tää talvi, on niin kalliita noi uudet haalarit. Mekin ollaan vähä pulkkailtu :) Olis kiva tulla kattomaan teidän asuntoa joku päivä ja teitä muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mahtuu vielä äitiyspakkauksen haalari, ollaan vaan pidetty tuota toista kun ei ole niin paksu. Kirpparilöyty (2€) oli tää punainen haalari. :) Tervetuloa vaan käymään!

      Poista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.