keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sly16 Lokakuun paketti ja paljastus

Tänä aamuna löysin postilaatikosta lappusen, jotta minulle olisi paketti postissa. Viimeinen tämän kierroksen paketti! Aiheena oli lämmin piirakka ja kuuma juoma, sopivasti näin syksyn sadekeleille. Kävinpä paketin noutamassa heti klo 8 kun posti aukesi. Tälläisiä juttuja siellä oli:


- Kynttilöitä (ihanaa, näitä kyllä kuluu!)
- Cappuchinoa (nam!)
- Teeruusukkeita (ihan uusi tuttavuus, vaikuttavat ihanilta, täytyy pian kokeilla!!)
- Tummaa suklaata (kyllä löytyy käyttöä)
- Luomu maitosuklaata (kuinkahan nopeasti tämä häviää, herkkusuu kun olen)
- Konvehtimuotteja (näitä ihailin vast ikään kaupassa, viime jouluna tuli tehtyä konvehteja lahjaksi, voi olla että teen tänäkin vuonna. minäkin olen jouluihminen :) )
- Prinsessalle paketti, jossa oli: pipo (uusi pipo olikin meillä kauppalistalla), simpukka, purkkaa, karkkirasia ja piparimuotti
- Ohjevihkonen (ihania ohjeita!)
- Kortti

Ja salaiseksi ystäväkseni paljastui: Phedra, blogista: http://phedran_kortit.vuodatus.net/!! Kiitoksia tästäkin ihanasta paketista, kuin myös aikaisemmista!!! :)

Pipo menikin Prinsessalle samantien päähän ja kommentti oli, että "Tämähän on sellainen kun kavereilla, menee samalla lailla kun on muotia!"

4 kommenttia:

 1. Kiva että pidit paketista :) Se simpukka on leimasin, toivottavasti teiltä leimasinväriä löytyy. Sen muffinssitelineen ostin vähän aika sitten citymarketista alle 10 eurolla, kun oli sellaisessa poistakorissa. Mukavaa oli minullakin ensimmäistä kertaa kun mukana olin.

  VastaaPoista
 2. Aah, se on leimaisin, en ollutkaan älynnyt! Eiköhän jotain värejä löydy, tyttö tykkää kyllä varmasti kun pääsee tekemään! :) Täytyy minunkin metsästää jostain sellainen muffiniteline (tai pyytää Joulupukilta). :) Kiva, että sinullakin oli mukavaa ja toivottavasti lähdet leikkiin mukaan uudemman kerran. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt kun on kierros 16 lopuillaan, täällä kierroksen 17 salainen ystäväsi ilmoittautuu! Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ja kiva kun ilmottauduit! :) Hauskaa alkavaa kierrosta sinulle! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.