sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Sunnuntaita muutamalla kuvalla

Eilen illalla vietimme työporukalla tyky-iltaa, kävimme keilaamassa ja syömässä ja hauskaa oli. Prinsessa oli sitten Mummolassa ja itse myös suuntasin sinne sitten yöllä. Kyllä nyt särkee oikeaa kättä sen keilaamisen johdosta, mutta mitäpä tuosta. Tässä muutama kuva tästä päivästä.

Prinsessa ja Pappa pomivat hieman kanttarellejä, joista Mummi teki sitten kastiketta.

Tässä on jälkkäri kypsymässä, arvaatko mitä se on?

Siskoni on hyvin hoikka ja pienikokoinen ihminen ja nyt kun hän muutti Englantiin, jätti hän säkillisen vaatteita joita ei enää käytä. Tässä siis yksi aivan onnesta soikea tyttö kun sai näitä Tätän vaatteita omakseen (siskoni on hyvin, hyvin tärkeä ja rakas Prinsessalle). Housut ovat Tätän (näin Prinsessa siskoni pienenä nimesi) puolivälihousut ja menevät meidän neidille collareina ja t-paita mahtuu tytölle vallan mainiosti. Muitakin vaatteita neiti sai, mutta niitä minä ja Mummi joskus tuunaamme vähän pienelle tytölle sopivimmiksi.

Ja tässä se jälkkkäriherkku, nimittäin kaura-omenapaistosta vaniljakastikkeen kera.

Nyt on Prinsessa jo untenmailla, Mies on myös nukkumassa sairastettuaan viime yön ja minulla on hieman luksus-yksinolo-aikaa, kohta siis seuraamani sarja (Big Love) pyörimään ja nautin kupillisen teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.