sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Äidin syntymäpäiväkakku

Äitini täytti perjantaina vuosia, joten tein Prinsessan kanssa hänelle kakun. Pohja on ihan tavallinen täytekakkupohja, välissä vanilja-persikkarahkaa, päällä persikkaa, mandariinia ja mangoa (niitä mitä kaapista sattui siis löytymään), pursotus kermaa.



Kakku on tehty silikonisella perhosvuoalla, mutta eipä se juuri perhosta muistuta. Ensimmäistä kertaa tein kakun päälle hyytelösokerista ja vedestä kimalteen, joten tulos on sen näköinenkin, se siis vaatii harjoitusta. Pursottamaan en ole kovinkaan hyvä, siinä toinen mikä vaatii minulta harjoitusta.
Monesta blogista olen nyt lukenut, että Dr.Oetkerilta on tullut kauppojen hyllyille sokerimassaa! Tähän saakka olen aina tilannut sitä Ullan Unelmien nettikaupasta, mikä on kyllä tätä nykyä meikäläisen lempiverkkokauppa. En ole vielä tuota Dr.Oetkerin sokerimassaa kaupasta löytänyt, mutta pitää pitää silmät auki, jotta saa ostettua ja pääsee testaamaan, sokerimassa on kyllä mielestäni ehdottoman paras koristeiden tekoon ja kakkujen koristeluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.