keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kylmä keskiviikko

Tänään on ollut kylmä päivä, kaivoin jopa oman villakangastakkini esille kun en muuten tohtinut pihalla tareta, olenkin kyllä aika vilukissa. Minulla oli tänään työhön liittyvä koulutus, mielenkiintoisia juttuja taasen. Koulutus oli Jyväskylässä, joten sen jälkeen pyörähdin Sokoksella ihailemassa ihania astioita, erilaisia leivontatarvikkeita ja lankoja. Sitten pyörähdin Mestarin Herkussa ihailemassa herkkuja ja ostin hiemaan ruokaa ja ajelin takaisin kotiin.

Miehellä on tapana tehdä Prinsessalle "jekkuja" kun neiti on tulee kotiin. Nämä jekut ovat sellaisia, että tytön pehmokani on puettu ja sille on laitettu kaikenlaista rekvisiittaa ja se odottaa eteisessä. Tänään Rumpaliksi nimetty kani oli kokinhattu päässää, essu päällä, vispilän, kaulimen ja keksin kanssa odottamassa tyttöä. Neiti sitten leikkileipoikin melkein loppupäivän, illasta tyttö asettui sohvalle ja ryhtyi leikisti neulomaan villapaitaa.
Erikoisempia ei tänään tapahtunutkaan, nyt vain nautin illasta ja odottelen huomiseksi luvattua lumimyräkkää. Huomenna saan myös postista tilaamani verhot!2 kommenttia:

  1. Kylmä on ollut meilläkin, buff. Ihana tuo jekku mieheltä, mukavia tuomoiset yllärit :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, meillä neiti odottaa aina mitähän se Rumpali-pupu on taas tehnyt. :D

    VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.