tiistai 12. lokakuuta 2010

Lunta tulvillaan

Tänä aamuna satoi lunta. Lumisade oli alkanut viiden aikaan ja kun nousin ylös 06.30 oli maa jo aivan valkoinen. Suuri osa lumesta kyllä suli päivän aikana pois, mutta toivottavasti sitä tulee pian lisää. Prinsessa oli lumen tulosta aivan onnessaan, pääsi testaamaan uutta talvipukuaankin. Iltapäivällä kyllä sitten käytiin varastoa penkomassa ja haettiin vanhat talvikamppeet jotka sopivat tälläiselle kelille paremmin, säästetään uusi puku myöhemmäksi. Onneksi Mies oli niin kiltti, että vei minut sitten aamusta töihin kun hirvitti lähteä ajamaan siinä säässä ja vielä kesärenkailla. Kotiin kun tultiin, oli Prinsessa sitten äidin pieni apulainen ruoan laitossa. Nyt toinen on jo nukkumassa, Mieskin vetää sikeitä, joten minä polttelen kynttilöitä ja nautin talven ensimmäistä glögikupillista.

6 kommenttia:

 1. Tosiaan on niin ihanaa, että tuli lunta. Eiköhän me pian sitä saada lisää :) Piti jo tuohon aiempaan postaukseen kommentoida, että mistä ostit tuon korin (missä siis lankoja jne.)? Haen samantyylistä meille kylpyhuoneen kaappeihin. :)

  VastaaPoista
 2. Ensi yöksi on luvattu lumisadetta, että saapi nähdä aamulla onko sitä tullut. :) Sen korin ostin Laukaan Ale-Makasiinista, maksoi muistaakseni n. 8€.

  VastaaPoista
 3. Ahaa, no etsinnät jatkukoon vielä :/ Saanko linkittää blogisi suosikkiblogien luettelooni?

  VastaaPoista
 4. Vastaavanlaisia on kyllä myös esim. Minimanissa, Anttilassa jne. Ja juu, kyllä saa linkittää. :)

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne ja luin kaikki postaksesi. Ihanan lempeä ja elämänmakuinen blogi! Tänne tulen uudestaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia ja tervetuloa uudestaan! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.