perjantai 8. lokakuuta 2010

Tuliaisia

Veli ja hänen ex-avokkinsa kävivät n. kuukauden pituisella reissulla, kiertäen Espanjaa, Portugalia, Hollantia, Ranskaa, Saksaa ja Englantia. Tänään he sitten palasivat reissusta ja toivat hienoja tuliaisia.

Prinsessa sai Espanjansta ihanan flamenco-mekon ja siihen kuuluvat tilpehöörit.

Minä sain Portugalista tämän hienon 3 Port-viinipullon pakkauksen.

Prinsessa sai myös yhden myöhästyneen synttärilahjan, jossa tuli kuvan collaripuku ja muuta kivaa. Uusi puku tietenkin piti pukea heti päälle, ja mukana kulki myös rasia jossa on Prinsessa Victorian ja Danielin kuva.

Hakiessaan matkalaisia lentokentältä, vanhempani pyörähtivät Ikeassa ja toivat meikäläiselle muotteja ja jauhosirottimen. Nämä todella tulevat tarpeeseen! En malttaisi odottaa, että pääsen muotteja testaamaan, sirotinta ehdinkin jo kokeilla kun tein muffineja anopille.

Rakas Miehenikin yllätti tänään ja toi minulle ruusun. <3

Huomenna Mies lähtee isäni kanssa ajelemaan Anopin luo ja hakemaan häneltä sohvat jotka he ystävällisesti meille antavat kun hankkivat itselleen uudet. Ne kyllä tulevatkin tarpeeseen, tämän hetkinen sohva onkin jo aika vanha ja jo hieman risa, pohjasta nimittäin puuttuu yksi poikkipuu. Joten kiitokset Anopille ja hänen miehelleen! Olohuoneen järjestys pitääkin sitten laittaa huomenna uusiksi, saapi nähdä millainen saadaan aikaan.

1 kommentti:

  1. Tosi ihana tuo Amiin mekko!! =) Ja ruusu ol kans kaunis ♥

    VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.