keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kenkiä ja kukkia

Minun piti jo viime talvena ostaa itselleni uudet talvikenngät. Koska meillä ei tuota rahaa liioiksi ole, en sitten loppupelistä raaskinut ostaa kenkiä. Tänä talvena sain tämän tarpeen viimein toteutettua kun läheisestä halpahallista löytyi Ugg-kenkäkopiot 10€:lla. Laatukengät eivät siis ole kyseessä mutta mielestäni ovat mukavat ja lämpimät jalassa, sekä kivan näköiset.


Vanhempani olivat löytäneet alennusmyynnistä Prinsessalle söpöt hienostelukengät:


Sai tyttö myös nätin takin:


Harvoin tulee ostettua leikkokukkia, nyt innostuin ostamaan hieman tulppaaneja saatuani eilen siivottua koko kodin kunnolla.


Ostatteko te lukijani kotiin leikkokukkia? Ostatteko useinkin?

7 kommenttia:

 1. Kivat ostokset. Mulla on myös noita kopioita ja tuo kovike tuolla kantapäässä ratkasee miten ne pysyy koossa. Mutta on niissä mun mielestä laatu parantunut siitä mitä ne oli tuossa 2000-luvun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapi kyllä nähdä miten nuo kengät kestää! Toivotaan, että edes tämän talven, tai sitten pitää käydä ostamassa yhdet varakengät. Nuo on kuitenkin hirmu mukavat jalassa, kuin kulkisi tossuissa. :)

   Poista
 2. Kivoja ostoksia :). Suloiset nuo tytön kengät. Mä ostin itse tänä talvena ekan kerran samanlaiset "kopiokengät" ja ainakin tähän asti on toiminut tosi hyvin. Ei ole mennyt linttaan, eikä muutenkaan oikein miksikään. Ja tosi kivathan nuo on jalassa ja mikä ihaninta: lämpimät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että nuo munkin kengät pysyis hyvänä, ovat tosiaan ihanan lämpimät ja mukavat jalassa. :) Tytön kengät on tosiaan söpöt ja tyttö tykkää hirmuisesti, kävelee koko ajan kotona sisällä kengät jalassa nyt kun niitä ei vielä ole ulkona käytetty. :)

   Poista
 3. Mulla on ainakin kopiot pysyneet ihan hyvinä vaikka jo toista talvea niillä tassuttelen. Mitenkään parhaimmathan ne eivät jaloille ole varsinkaan pitkillä matkoilla, mutta niiin lämpöset ja söpöset:) Monet kopiot ja ne aidotkin ovat tosi liukkaita, mutta mä onnistuin löytämään kumipohjaisemmat. Millaiset pohjat sulla on noissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on noiden kenkien pohjat myöskin jonkinlaista kumia, että pitävät kyllä hyvin pystyssä. Meikäläinen on kyllä niin kömpelö, että kaatuilen helposti mutta vielä en ole onneksi onnistunut menemään noilla kengillä nurin. Eihän ne tosiaan pitkän matkan kävelykengät ole, mutta aivan ihanat, lämpöiset ja pehmeät, jalassa! :)

   Poista
 4. Samoin mäkin kömpelöin helposti :D Sulle olis hiukan hommia blogissani vuoden mutsi-awardin muodossa :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.