tiistai 3. tammikuuta 2012

Kirppistelyä

Meillä ei kummempia ole viime päivinä tapahtunut. Kotosalla vaan ollaan oltu perheen kesken, huomenna lähtee NuoriHerra äitinsä luo ja hiljalleen saapuu arki meillekkin. Tänään käytiin kirpparilla tutkiskelemassa jos löytyisi jotain kivaa. NuoriHerra osti itselleen elokuvan ja kirjan, jotka hän heti kotiin tultua kiikutti omaan piiloonsa, joten kuvaa en niistä ehtinyt saada.

Minä löysin meille muutaman pelin, nämä ehdittiinkin sitten kotiin tultua pelata kertaalleen läpi.

Prinsessa löysi itselleen kaikkea "ihanaa" tilpehööriä


Lapset pelaamassa

Koitin tehdä jouluksi fudgea, mutta se epäonnistui totaalisesti. Nyt meillä on sitten valkosuklaafudge- ja maitosuklaa-mantelifudgetahnaa. Hyvää jäätelön päälle, leivontaa tai vaikka sellaisenaan.

6 kommenttia:

 1. Ai vitsi, vanhan herkuttelijan mieli kipinöi tuosta fudgesta :p En ole ajatellutkaan että sitäkin voisi tehdä itse... Hmm...

  VastaaPoista
 2. Tuo fudge on kyllä hyvää, vaikka epäonnistuikin. :D Voin myöhemmin vaikka laittaa ohjeen siitä, jospa joku muu onnistuisi siinä oikein tai vähintään saa tehtyä tuollaista tahnaa. :)

  VastaaPoista
 3. http://www.lily.fi/juttu/topic-jouluherkkuja

  Tää on vissiin aika toimiva fudge-ohje, tekis mieli kokeilla mut ehk parempi että jätän väliin, ei tuu sitten syötyäkään :D

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Reetta! :) Täytyy jossain vaiheessa kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Kondensoidusta maidosta saa ainakin helposti tehtyä hyvää fudgea! Eikä tarvi kauaa keitellä. :)

  VastaaPoista
 6. Tuota kondensoitua maitoa pitäisi kyllä kokeilla! Paljon olen siitä blogeissa lukenut ja ajatellut että sitä pitää kokeilla, mutta vielä en ole päässyt testaamaan. Täytyy kyllä ehdottomasti laittaa testi-listalle! :)

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.