tiistai 10. tammikuuta 2012

Prinsessan huone

Edellisessä postauksessa olikin pari kuvaa Prinsessan huoneesta, kun hän on siivonnut sen itse. Eilen minulla oli tarkoitus tehdä siellä suursiivous, järjestellä tavaroita ja tehdä tilaa koulupöytää varten. Suunnitelmaa en voinutkaan sitten toteuttaa eilen, sillä tulin kipeäksi ja koko päivä meni surkeassa kunnossa vatsataudin kourissa. Tänään vihdoin elämä voitti ja sain urakkani tehtyä! 3 tuntia siihen menikin ja vielä olisi tytön vaatekaapin raivaus edessä, mutta se saa jäädä toiseen päivään. Tältä tytön huone näyttää nyt:

Ovelta (siniseen kaappiin pääsivät pelit ja isoja Barbin tavaroita) Vihreässä hyllyssä on kirjat ja värityskirjat. Uusi iso kirjahylly olisi kyllä kova sana!

Koulupöytä löysi paikkansa ikkunan edestä. Pöytä on siskoni vanha ja siksi Prinsessalle hyvin tärkeä! Kaikki mikä on siskoni vanhaa on tytöstä ihanaa.

Nurkassa pino muovilaatikoita täynnä leluja, korissa on pehmoleluja. Alasänky on Prinsessan ja yläsänky NuorenHerran.

Koulupöytä! Nyt on hyvä piirrellä ja touhuta.

Tänään tuli myös postissa tilaamani kirja, Christopher Paolinin Inheritance, 4. kirja Perillinen-saagaan. Nyt minulla on taas reilusti luettavaa, ensin pitää tosin lukea kesken oleva Narnia loppuun.

Kirjoista tulikin mieleeni; Te lukijani, joilla on lapsia. Luetteko lapsille iltasatuja? Minkälaisia satuja luette ja minkä ikäsiä lapsia teillä on?
Minulla on ollut tapana lukea Prinsessalle satu joka ilta. Yleensä ne ovat ihan tavallisia kirjoja, kuten Helinä Keijua, erilaisia prinsessa-satuja jne. Nyt suunnittelin aloittavani lukemaan tytölle Narniaa, mikäli häntä vaan kiinnostaa.

2 kommenttia:

  1. Kyllä mielläkin luetaan iltasatu. Meidän tytöt ovat 1,5v. ja 3,5v. joten lyhkäisiä satuja luetaan meillä ihan vauvakirjoista vähän jo isompien satuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava juttu, musta se on tärkeä hetki se sadun lukeminen, niin lapselle kuin vanhemmallekkin. :)

      Poista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.