maanantai 23. tammikuuta 2012

Ulkoasua

Blogini kaipaisi jonkinlaista uudistusta, ulkoasustaan siis. Löysin netistä paljon ihania taustoja, mutta sitten iski seinä vastaan, en osaa käyttää niitä! Koitin ladata uutta banneria otsikon taakse, mutta mokoma blogger herjasi, että picasa webalbumi on jo täynnä kuvia enkä voi uusia ladata. Jos joku tietää miten sieltä saa kuvia poistettua, niin kertokaa kiltit?! Ja muutenkin, vinkkejä otetaan mielellään vastaan miten niitä valmiita sivupohjia käytetään, jos joku tietää?! Toki, myös mielipiteet miten voisin tätä blogiani muokata, otetaan mielellään vastaan! Esimerkiksi täällä on paljon ihania blogipohjia, mutta nyt meni peukalo keskelle kämmentä. Viisaammat, jaatteko tietouttanne!

3 kommenttia:

 1. kannattaa paljon pienentää noita kuvia jotta mahtuu enemmän tai maksaa lisätilasta...tässä sinulle kuitenkin noita paikkoja joita voit käyttää: http://www.flickr.com/ ja http://photobucket.com/
  Nämä nyt ainakin siis...tietääkseni myös aijaa.com toimii. Eli profiili johonkin noihin ja eikun jatkamaan bloggailua kuvien kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Nelli! blogipäivityksiin antaa blogger lisätä kuvia mutta, kun yritin banneria otsikon taakse laittaa, rupesi tämä herjaamaan, että on tila ylitetty. Ja ei tuolla verkkoalbumissa edes ollut kuin muutama blogissani oleva kuva, joten ihmettelen että miten ne edes ovat sinne menneet ja miksi siellä sitten ei ole kaikkia kuvia... On mukava ajatella, että osaan kyllä tietotekniikasta jotain, mutta tälläisissä tilanteissa tulee kyllä uuno-olo. :D

   Poista
 2. Nooo... Mun mielestä on kiva lukea tällasenaankin :) Kivat jutut korvaa kyllä sitten sellaisia pilipaliylimääräisyyksiä.

  VastaaPoista

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.