torstai 17. kesäkuuta 2010

Keskiviikon katselmuksia

Eilen oli työpäivä, minun ensimmäinen aamuvuoroni. Ja minun piti tehdä se yksin, hoitaa aamuhommat, ottaa tilaukset vastaan ja kirjata, sekä avata pulju yksin, kertaakaan niitä asioita aikaisemmin opettelematta. Hyvin se kyllä meni, meillä on onneksi hyvä ohjekirja ja mukava pomo, jolle voi soittaa pienimmänkin tenkkapoon tullen. Mummi sitten haki Prinsessan hoidosta eilen ja illalla toi likan kävellen kotia. On mukavaa kun matkaa meiltä mummolaan ei ole kuin kilometri, joten mummolaan pääsee kävellenkin. Kotiin tullessaan Prinsessa ilahdutti äitiään matkalta keräämällään kukkakimpulla ja nyt se kimppu ilahduttaa meidän keittiössä.


Maisteltiin myös niitä uusia suklaita, jotka olin tiistaina kaupasta löytänyt. Olivat kyllä hyviä, muttei mitään erikoisia. Miehen kanssa ollaan kovasti pohdittu mitä tehtäisiin meidän takapihalle, kova olisi hinku saada sitä laitettua kuntoon. Aidattua, istutettua pensaita ja kukkia, se kun on edellisen asukkaan jäljiltä aivan hoitamaton.


Ehkä kuitenkin pitää perehtyä "puutarhanhoitoon" vasta kun saadaan asunto tyhjäksi muuttolaatikoista ja jätesäkeistä, esimerkkinä eteinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.