maanantai 28. kesäkuuta 2010

Princess Lillifeen Sitruunakakku


Juhannuksena tuli kokeiltua tälläistä Dr. Oetkerin Sitruunakakkua. Paketissa on valmiina sekoituksena jauhot, kuorutejauhot, koristeet sekä pahvinen "kakkuvuoka", taikinaan piti lisätä vain maito, rasva ja 2 kananmunaa. Aineet sekoitettiin keskenään, vuokaan ja uuniin. Ohjeen mukaan piti paistaa 50-55 minuuttia, mutta itse paistoin vain 40 min ja se oli aivan riittävästi. En paistanut kakkua mukana tulleessa "kakkuvuoassa", sillä suoraan sanottuna pahvinen kakkuvuoka epäilytti, joten paistoin ihan tavallisessa sydämen muotoisessa vuoassa. Kakun annettiin jäähtyä ja sitten vain kuorute "jauhot" kulhoon ja mukaan vettä, ohjeen mukaan 2 rkl mutta itse laitoin 3, koska kahdella kuorutteesta tuli aivan liian jämäkkää. Kuorute vain kakun päälle ja koristeet lopuksi, annetaan olla n. 10 min, että kuorute kovettuu ja ei kun nauttimaan. Kakku kyllä oli hyvän makuinen ja mukava ollakseen "viittä vaille valmis". Näitä voisi ostaa kaappiin vierasvaraksi, niin on nopeaa ja helppoa pyöräyttää pöytään kakku jos sattuu yllätysvieraita tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestiä käynnistäsi! Risut ja ruusut tänne, kiitos.